Onze trainingen

Onze

trainingen

Wij verzorgen alle trainingen op locatie bij onze opdrachtgevers. Onze trainingen kunnen bestaande praktijk of theorie lessen zijn, maar wij leveren ook trainingen op maat naar uw eigen wensen. Een greep uit de trainingen die wij verzorgen zijn:

Opleidingen op maat

Wij denken graag met de klant mee; welke behoefte is er bij uw personeel? Of wat wordt er in de markt gevraagd? Daarom verzorgen wij opleidingen op maat, dan geven wij precies die training die u als bedrijf of zelfstandige nodig hebt. Dit kan van een aangepaste basiscursus installatietechniek zijn tot heel specifiek hardsolderen of trainingen koeltechniek en alles wat daar tussenin zit. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

CO Examentraining

Om te voldoen aan de nieuwe wettelijk certificering verzorgen wij CO examentrainingen, tijdens deze training volg je een theorie en een praktijkdeel, tijdens deze training leert u oa. hoe u gastoestellen Inregelt en hoe u het vrijkomen van koolmonoxide bij een cv-ketelinstallatie voorkomt

Examen CO (theorie/praktijk)

Na de examentraining nemen wij eerst het theorie examen af, als u deze succesvol heeft afgerond kunt u verder met het praktijkexamen. Als u ook deze succesvol heeft afgerond heeft u uw persoonscertificering gehaald en bent u verzekerd dat u mag blijven werken aan gas verbrandingsinstallaties.

Onderhoud gastoestellen en praktisch inmeten

Tijdens deze praktische cursus krijgt u uitgelegd hoe verschillende CV toestellen werken. Na deze meerdaagse opleiding weet u hoe de gastoestellen in elkaar zitten. U kunt de toestellen controleren op een goede werking, storingen oplossen en gestructureerd onderhoud en service verrichten. U leert hoe u rook analyses uitgevoerd en hoe meetinstrumenten gebruikt en hoe de resultaten geïnterpreteerd moeten worden.

Warmtepomp plaatsen

Het plaatsen van een warmtepomp is de laatste tijd erg in opkomst en deze opleiding is een mooie aanvulling als u nu werkt als monteur. Na het volgen van onze training warmtepomp plaatsen bent u in staat om zelfstandig warmtepompen op een goede en veilige manier te installeren. U leert storingen op te zoeken en te verhelpen, ook in het geval van hybride installaties. De vraag naar warmtepomp installaties wordt steeds groter, als u hierover nog niet voldoende kennis heeft is deze opleiding zeer geschikt.

Waterzijdig inregelen

Het goed inregelen van een CV-installatie zorgt voor meer comfort in de woning, het zorgt ervoor dat de installatie minder energie verbruikt. We gaan in deze opleiding onder andere in op het hydraulisch inregeling van radiatoren en het omzetten van het afgiftevermogen naar de benodigde volumestroom met behulp van diverse tools. Aan het begin bepalen we samen het niveau en de te bereiken leerdoelen. Aan het einde van de opleiding krijgt u een advies voor een vervolgtraining.

Basis installatietechniek

Deze cursus is geschikt voor starters in de installatietechniek. Bij deze meerdaagse training wordt brede algemene kennis opgedaan en het brengt u de nodige vaardigheden bij. De training bevat een theorie en een praktijkdeel waarin u onder andere leert hoe CV installaties en gastoestellen werken en u krijgt de nodige materiaalkennis. Onze trainingen beginnen altijd met een kennismakingsgesprek waarin wij samen de leerdoelen van onze training bepalen. Deze basiscursus is uitermate geschikt voor zij-instromers en statushouders.

Basis elektrotechniek

Voor starters in de elektrotechniek verzorgen wij de basiscursus. De training geeft een brede algemene kennis binnen de elektrotechniek. Na de cursus kunt u basishandelingen uitvoeren en kunt u diverse kabelinstallaties maken. De basiscursus elektrotechniek heeft zowel een theorie als een praktijkdeel waarbij u oefent op diverse praktijkopstellingen. Er is geen examen verbonden aan de basiscursus. Deze basiscursus is uitermate geschikt voor zij-instromers en statushouders. Deze basiscursus is uitermate geschikt voor zij-instromers en statushouders.
Stuur ons een email:

Contact

Wilt u meer weten over onze trainingen of heeft u vragen wat wij voor u kunnen betekenen,
vul dan onderstaand formulier in.
Tijden:
Ma-Vrij 09:00 - 17:00
Adres:
Mozartlaan 238
8031 EX Zwolle
phone-handsetmap-markerclock