Contact

veriwa

Op 6 maart 2017 is Veriwa Techniek opgericht door Peter Bouwmeester met als doel ons in te zetten om de tekorten in de installatiebranche te verkleinen. Dit doen wij door vakmanschap in de mensen te vergroten door ze te motiveren voor het installatie vak. Wij verzorgen trainingen en cursussen op elk gewenst niveau. Wij doen dit met een aantal instructeurs die gezamenlijk goed zijn voor 110 jaar ervaring in de installatietechniek. Onze instructeurs hebben diverse functies gehad, van hulpmonteur tot bedrijfsleider.

Wij hebben een passie voor meedenken met onze cursisten en klanten, dit zien wij als onze belangrijkste missie. Door een enthousiaste en persoonlijke aanpak willen wij het beste in de mens naar boven halen op een ieders niveau. Al onze trainingen beginnen dan ook met een persoonlijk gesprek om de cursist te leren kennen en om samen de doelen te bepalen.

Veriwa kan er ook voor zorgen dat gediplomeerde instructeurs techniek ingezet kunnen worden bij opleidingsbedrijven, zoals VMBO’s, MBO’s, ROC’s en bij bedrijfsscholen. Het uiteindelijke doel is om de installatiebranche een helpende hand te bieden met het opleiden van goed geschoold personeel en het tekort hiervan terug te dringen. Hiermee denkt Veriwa een belangrijke bijdrage te leveren voor nu en in de toekomst.
Stuur ons een email:

Contact

Wilt u meer weten over onze trainingen of heeft u vragen wat wij voor u kunnen betekenen,
vul dan onderstaand formulier in.
Tijden:
Ma-Vrij 09:00 - 17:00
Adres:
Mozartlaan 238
8031 EX Zwolle
phone-handsetmap-markerclock